Missie en Visie Fysiotherapie Forellendaal en Fysiotherapie Loosduinen

Missie

De praktijk, Fysiotherapie Forellendaal komt voort vanuit de Praktijk voor fysiotherapie Medsports (bestaande uit 3 vestigingen). Medsports is in januari 2007 gestart door Julien Hagen en Jeroen Postma. In 2013 is besloten dat visie en bedrijfsvoering van de praktijkeigenaren dusdanig verschilde dat dit een verdere samenwerking in de weg stond. Er is besloten om per 1 oktober 2013 Medsports op te splitsen.  Jeroen Postma gaat sindsdien verder met de eerste vestiging van Medsports, de vestiging aan de Forellendaal.

Alle bij Fysiotherapie Forellendaal werkzame fysiotherapeuten hebben uitgebreide ervaring, hun kennis is up to date en bijna iedereen volgt op dit moment een (master)opleiding of heeft deze in het verleden al voltooid. Wij hebben, naast 4 fysiotherapeuten, een manueel therapeut, een kinderfyisotherapeut (plus een kinderfysiotherapeut in opleiding), een oedeemtherapeut en een osteopaat in opleiding. Daarnaast bieden wij diverse behandelvormen aan: Crafta, medische fitness bij oncologie, medical taping, dry-needling, COPD-revalidatie en fysio-fitness.

Wij willen ons binnen de regio Zuidwest Den Haag onderscheiden door middel van kwaliteit, iedere bij ons werkzame therapeut moet een master opleiding gaan volgen, dient CKR geregistreerd te staan en moet bereid zijn om volgens de pluscriteria te gaan werken. Tevens willen wij COPD ketenzorg aan te bieden (in samenwerking met o.m. huisartsen en diëtisten), wij hebben een COPD behandelprotocol ontwikkeld voor fysiotherapie en zijn dit protocol aan het uitbreiden in samenwerking met de betrokken huisartsen en diëtisten.

Visie

Wij in 2020-2025 alle fysiotherapie gerelateerde specialisaties in huis hebben, daarnaast willen we ons meer gaan richten op ketenzorg, denk hierbij aan COPD, diabetes en hartrevalidatie. Wij willen binnen Den Haag Zuidwest de praktijk worden waarnaar wordt doorverwezen door zowel huisartsen als vanuit de ziekenhuizen.

Adresgegevens

Loosduinse Hoofdstraat 11
2552 AA Den Haag
info@fysio-loosduinen.nl

070-4400411