Therapievormen, Fysiotherapie Loosduinen, Fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Manuele Therapie en Oedeemtherapie te Loosduinen (Den Haag).

Fysiotherapie
De Fysiotherapeut is de specialist op het gebied van bewegen. Heeft u in het dagelijks leven lichamelijke klachten (bijvoorbeeld pijn, krachtverlies, stijfheid of een beperkt uithoudingsvermogen) die u belemmeren, dan kunt u (zonder verwijzing) bij de Fysiotherapeut terecht.

Manuele Therapie
De Manueel Therapeut heeft zich gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Manuele Therapie is geschikt voor klachten die, behalve met pijn, gepaard kunnen gaan met het slechter kunnen bewegen van een gewricht of gewrichten. Ook bij de manueel therapeut kunt u zonder verwijzing terecht. Bij onze fysiotherapie uit Den Haag bent u van harte welkom voor uw medische behandelingen.

Kinderfysiotherapie
De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen tot 18 jaar met een achterstand in hun bewegingsontwikkeling of met problemen van bewegingsvaardigheden. Dat kunnen kinderen zijn die moeite hebben om mee te komen op lichamelijk vlak, maar ook op sociaal-emotioneel vlak. Net als bij de fysiotherapeut en de manueel therapeut kunt u met uw kind zonder verwijzing bij de kinderfysiotherapeut terecht.
 

Oedeemtherapie

Zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten

 

Adresgegevens

Loosduinse Hoofdstraat 11
2552 AA Den Haag
info@fysio-loosduinen.nl

070-4400411